TOLL FREE: 888-298-2900

Gebührenfreie Nummer: 888-298-2900

VC200 Vacuumfeeder

Toepassingen: De Longford VC200 is speciaal ontwikkeld voor het feeden van grote, moeilijk te hanteren producten zoals posters, boterpapier, vellen loterijbiljetten, enz. . Deze producten kunnen zonder beschadiging of markering met deze feeder gefeed worden. De feeders kunnen individueel of met meerdere op een groter fullfillmentsysteem gebruikt worden.

C350/C700 Frictiefeeder

Toepassingen: Deze hoge snelheidsfeeders zijn zo ontworpen dat ze een hoge flexibiliteit hebben. Hierdoor kan men ze in elk verpakkings- of druknabewerkingssysteem integreren gaande van een enkele feeder op een kartonneermachine tot een volledig “turnkey” samenvoegsysteem. De C350/C700 feederreeks kan men uitvoeren in een één per één feed modus of pakjes feed modus. Men kan in deze feeder eenvoudig andere OEM-apparaten zoals een inspectiesysteem of een printer integreren. Hij is beschikbaar in meer dan 100 verschillende uitgangslengtes en –stijlen.

B855 Hoge snelheidsfeeder voor het aftellen van pakjes

Toepassingen: Deze hoge snelheidsfeeders voor het aftellen van pakjes zijn zo ontworpen dat ze een heel breed productgamma aankunnen. Mogelijke producten zijn bijvoorbeeld briefpapier, geld, kaarten, … enz. . Deze hoge snelheidsfeeders zijn zo ontworpen dat ze een hoge flexibiliteit hebben. Hierdoor kan men ze in elk verpakkings- of druknabewerkingssysteem integreren gaande van een enkele feeder op een lijn tot een volledig turnkey samenvoegsysteem. De B855 is beschikbaar in verschillende breedtes en lengtes. Standaard is hij voorzien van geïntegreerde aanklopper om zo mooi mogelijke pakjes te maken.

B750 Breed product feeder

Toepassingen: Deze hoge snelheid breedproductfeeders zijn ontworpen voor grote, zware en moeilijk te hanteren producten en hebben een hoge flexibiliteit. Hierdoor kan men ze in elk verpakkings- of druknabewerkingssysteem integreren gaande van een enkele feeder op een lijn tot een volledig turnkey samenvoegsysteem. De B750 is beschikbaar in verschillende productbreedtes tot 36” 900mm. Men kan in deze feeder eenvoudig andere OEM-apparaten zoals een inspectiesysteem of een printer integreren.

item12
item13
C350
MeerButtonDT1
item14
MeerButtonDT2
B855
item15
MeerButtonDT3
B750

B350/B700 Feeder voor farmaceutische bijsluiters

Toepassingen: Deze op maat gemaakte farmaceutische feeders zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de farmaceutische verpakkingsindustrie. Men kan om het even welke streepjescodelezer of inspectiesysteem in deze feeder integreren. Samen met het inlijn uitwerpsysteem, de afsluitbare productdoos en de tellers geeft dit een 100% controle voor bv. farmaceutische bijsluiters, transdermale pleisters, … enz. . De B350/B700 is beschikbaar in verschillende breedtes. Door zijn flexibiliteit kan men hem in alle verpakkings- of kartonneermachines inbouwen.

item17
MeerButtonDT4
B350

GF700 Hoge snelheid groeperingsfeeder

Toepassingen: Deze hoge snelheidsfeeders voor het aftellen van pakjes zijn zo ontworpen dat ze een heel breed productgamma aankunnen en een hoge flexibiliteit hebben. Hierdoor kan men ze in elk verpakkings- of druknabewerkingssysteem integreren. De gepatenteerde GF700 maakt de pakjes in de uitgang van de feeder waardoor er geen extra tafeltje nodig is.

item19
MehrButtonGM5
GF700Closed
GF700Open

BF375 Kettingfeeder

Toepassingen: De BF375 is ontworpen voor het feeden van kaartjes of boekjes die in kettingvorm verpakt zijn. Men kan deze feeder integreren in elke verticale vulmachine, kartonneermachine of horizontale verpakkingsmachine.

Deze feeder is ook beschikbaar in afwasbaar roestvrij staal.

item21
MeerButtonDT6
BF375

SF375 Zakjesfeeder

Toepassingen: Deze hoge snelheidsfeeders voor droogmiddel/ zakjes zijn zo ontworpen dat ze een hoge flexibiliteit hebben. Hierdoor kan men ze in elk verpakkingssysteem zoals bijvoorbeeld een kartonneermachine, verticale of horizontale vulmachine integreren. De SF375 kan zakjes gevuld met vloeistof, korrels of poeder zoals bijvoorbeeld sauzen, droogmiddel of poederkaas feeden. Hij kan ook vlakke kaartjes, boekjes en premiums feeden.

Deze feeder is ook beschikbaar in afwasbaar roestvrij staal.

item23
MeerButtonDT7
SF375Web

3D901 Feeder voor drie dimensionele producten

Toepassingen: De 3D901 feeder is speciaal ontwikkeld voor het feeden van driedimensionele producten die in kettingformaat verpakt zijn zoals bijvoorbeeld kleine speelgoedjes, lepeltjes of promotiemateriaal. Men kan deze feeder integreren in verticale vulmachines of kartonneermachines.

Deze feeder is ook beschikbaar in afwasbaar roestvrij staal.

item25
MeerButtonDT8
D901

PF700 Hoge snelheid zakjesfeeder

Toepassingen: De PF375 is ontwikkeld voor het feeden van kruidenzakjes, sauszakjes enz. die in ketting verpakt zijn. Hij kan bijvoorbeeld in de buis van een verticale vulmachine of in het bucket van een kartonneermachine feeden. De PF375 heeft een speciale motor om de producten uit de voorraaddoos te trekken. Hierdoor wordt een perfecte productspanning doorheen het systeem gegarandeerd. Standaard heeft de machine een systeem om een splice of kettingeinde te detecteren.

Deze feeder is ook beschikbaar in afwasbaar roestvrij staal.

item27
MeerButtonDT9
PF700

RF375 Rolfeeder

Toepassingen: Deze hoge snelheidsfeeders zijn speciaal ontwikkeld om kaartjes, onderlegkaartjes, enz. te feeden van de rol af. De feeder rolt de rol af, knipt het kaartje op de gewenste lengte, vouwt het eventueel en feed het dan in een verpakkingsmachine. Mogelijke vouwpatronen zijn de “Z”-vouw, de “W”-vouw, de “U”- vouw en de halve vouw. De arbeidskosten die men kan besparen met deze machine zijn ongeëvenaard. Ze kan tot 8 uren draaien zonder van rol te moeten wisselen.

Deze feeder is ook beschikbaar in afwasbaar roestvrij staal.

item29
MeerButtonDT10
RF375

HRP700 Horizontale rotary pick en place met dubbele kop

Toepassingen: Deze op maat gemaakte feeder is zo ontwikkeld dat hij een hoge flexibiliteit heeft. Hierdoor kan men ze in alle verpakkings- of druknabewerkingssystemen integreren. Deze machine kan producten hanteren die normaalgezien niet geschikt zijn voor automatisatie zoals bijvoorbeeld kruidenpakjes, zakjes met vloeistof in, stoffen zakjes, stofsamples enz. . Dit systeem kan bestaan uit 4 grijpkoppen. Het heeft een tafel om de producten precies op de pakjes op de transportband, in de kartonneermachine, in de flowpakker of op het transport systeem te leggen.

item31
MeerButtonDT11
HRP700

OS700X Bookletfeeder

Toepassingen: De gepatenteerde OS700X Bookletfeeder is het beste systeem ter wereld voor het maken van Extended Content Booklet etiketten (ECL). Men kan de OS700X gemakkelijk integreren in elke etikettendrukpers, drukpers met papierbaan of offline systeem. De OS700X bestaat in verschillende breedtes. Men kan er gemakkelijk OEM controlesystemen zoals streepjescodelezers of camerasystemen inbouwen.

item33
MeerButtonDT12
OS700XTripleSurge

OS700X Hybride met zijfeeder

Toepassingen: De Longford OS700X hybride is de nieuwste generatie voor de productie van Extended Content Labels (ECL). Met de gepatenteerde OS700X hybride met zijfeeder kan men 2 boekjes samenvoegen voordat ze op de papierbaan gelegd worden. Men kan enkel in standaard OS700X modus draaien, enkel in zijfeeder modus of beide samen. Men kan deze machine gemakkelijk integreren in elke etikettendrukpers, drukpers met papierbaan of offline systeem. Ze bestaat in verschillende breedtes. Men kan er gemakkelijk OEM controlesystemen zoals streepjescodelezers of camerasystemen inbouwen.

item35
MeerButtonDT13
OS700XHybrid
item36
MoreButton14
VC200

C350/700 Serie hoge snelheid opkleeffeeder

Toepassingen: Deze hoge snelheid feeders zijn speciaal ontwikkeld om te integreren met om het even welke folder gluer of opkleefsysteem. Men kan deze hoge snelheid feeders combineren met een Longford AL350 automatisch lader. Men kan gemakkelijk OEM systemen zoals een streepjescodelezer een camera systeem of eender welk lijmapparaat integreren. De feeder heeft een afgavetolerantie tot +/- 1/16” +/- 1,5mm met snelheden tot 33000 stuks per uur.

item38
MeerButtonDT15
CS350

K350 Dubbeluitvoering hoge snelheid feeder

Toepassingen: Deze op maat gemaakte feeders worden speciaal ontwikkeld voor toepassingen waar meerdere feeders nodig zijn en waar men slechts over een beperkte ruimte beschikt. Deze feeders zijn uitermate geschikt voor direct mail toepassingen. Men kan ze met om het even welk type invoerder, verpakker of kartonneermachine integreren.

item40
MeerButtonDT16
K350

VTF700 Feeder voor variërende diktes met autoloader

Toepassingen: Deze op maat gemaakte feeder is speciaal ontwikkeld voor het hanteren van producten waarvan de dikte varieert tijdens één en dezelfde productierun. Men moet dan de feeder tijdens de productierun niet omstellen. Men moet de producten ook niet sorteren. De feeder is uitermate geschikt voor gebruik in postsorteercentra, in productteruggavesystemen of voor mailing-/ verpakkingsfulfillmentsystemen. De feeder kan producten zoals tijdschriften, examenpapieren, proefwerkboeken, gevulde enveloppen of drukwerk met verschillende diktes verwerken. De VTF700 is standaard voorzien van een AL700 product autoloader.

item42
MeerButtonDT
VTF700

Longford Piggyback™ systeem

Toepassingen: Het Longford Piggyback™ systeem is de snelste en meest efficiënte manier om voorgevouwde farmaceutische boekjes samen te kleven. Hierbij kan men stapeltjes van 2-6 dik maken. Standaard bestaat het systeem uit 2 configuraties: 3 stations of 6 stations. Hiervoor maakt men gebruikt van Longford C350 frictiefeeders. Deze feeders zijn marktleider. Men kan met dit systeem snelheden tot 12000 pakjes per uur halen. Men kan elke feeder uitrusten met een streepjescodelezer en een inlijn afsluitbare uitwerpdoos. Hierdoor garandeert men dat er nooit onvolledige of onjuiste pakjes bij de afgewerkte producten terechtkomen. Het Piggyback™ systeem is nu ook verkrijgbaar met de Longford halfautomatische pakjeslader. Hierdoor vermindert het werk aan de uitloopzijde aanzienlijk. De feeders kunnen ook uitgerust worden met product autoloaders.

item44
MeerButtonDT17
LongfordPiggyback

Longford Feed/lees/druk/controle systeem

Toepassingen: Het Longford feed/lees/druk/controle systeem is robuust, compact en betrouwbaar. Het leest een streepjescode of nummer op een product (loterijbiljet, direct mail pakjes enz. ) dat door het hoofdsysteem gaat. Deze data wordt dan vergeleken met een database. Dan drukt men veranderlijke data op een bovenblad. Het bovenblad kan men eventueel inlijn vouwen. Men kan dan de gedrukte informatie lezen en controleren of ze correct is. Dan wordt het bovenblad op het juiste product afgelegd. Daarna gaat het geheel naar een verpakker of invoegmachine. Het systeem haalt snelheden tot 200 stuks per minuut.

item46
MeerButtonDT18
ReadPrintVerify

LTS 2000 Hoge snelheid opkleefsysteem

Toepassingen: Het LTS 2000 Hoge snelheid opkleefsysteem is robuust, compact en nauwkeurig. Het is in staat om 1 of 2 producten op een drager te kleven en dit aan snelheden tot 24000 stuks per uur met een nauwkeurigheid van +/- 1/16” +/- 1,5mm. Men kan de LTS 2000 gemakkelijk integreren met een camerasysteem, een streepjescodelezer, een vacuum vouwband, een invoeger of een verpakkingsmachine. Dit systeem is uitermate geschikt voor postkaarten, getrouwheidskaarten, direct mail of promotiemateriaal.

item48
MeerButtonDT19
LTS2000

Pharmaceutical Track and Trace System

Einsatzbereiche: The Longford Pharmaceutical Track and Trace System has several configurations available according to the specific application requirements and whether it will be part of an online system or offline. Printing and visual inspection options include linear, 2D or pharma code barcodes, OCR date and lot codes or full page image, capture and compare and an inline reject ensures 100% validation of all product entering the production stream. Full closed loop audit trail and long term historical track and trace is available as a standalone system or can be customized to interface with any existing database or MRP system.

item50
MehrButtonGM21
PharmaceuticalTrackandTrace

C350 Kaartfeeder

Toepassingen: Deze op maat gemaakte feeders zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de speelkaartenindustrie. Ze kunnen kaarten één per één feeden of pakjes kaarten aftellen. Deze feeders kan men eenvoudig integreren in eender welke flowpakker. Indien men gebruik maakt van de Longford Line Controller kan men pakjes willekeurig vormen.

item52
MeerButtonDT5
C350MiniMag
MeerButtonDT14

Copyright © Longford International 2013

item55
item56
item57

Volg ons

Privacy Policy